Citfin a lansat un nou site web

Societățile Citfin – Finanční trhy, a.s. și Citfin, spořitelní družstvo au lansat împreună un nou site web. Acesta are un conținut mai consistent decât versiunea curentă și un aspect diferit.

Sunt convinsă că, datorită noii structuri și conținutului rezultate din testările UX, vă veți familiariza mai ușor cu produsele noastre financiare și cu modul de funcționare al acestora și de ajutorare a firmelor străine”, spune Martina Arnold Rubín, CEO Citfin.

Ca îmbunătățire majoră, vedem în special o structură mai simplă care, fără o navigare îndelungată pe internet, îl aduce pe vizitator pe site-ul căutat și, nu în ultimul rând, are un aspect mai atractiv pentru clienți, fotografii și clipuri video”, a adăugat managerul de marketing Ruben Vančo.

Pentru dezvoltarea site-ului, Citfin a colaborat cu agențiile Performics, Sherpas și HorMart. Citfin a avut grijă de proiectul site-ului, Performics de analiza cuvintelor cheie, Sherpas de design-ul și testarea Wireframe, iar HorMart a codificat site-ul.

„Lucrul la noul site Citfin a fost minunat, deoarece Citfin știe exact ce așteptări are de la fiecare parte a site-ului și căuta, împreună cu noi, calea cea mai potrivită”, a comentat Jan Horna, directorul HorMart referitor la colaborarea de cinci luni.