E mai bine să aștept un curs mai bun și să schimb mai avantajos

Situație pe care trebuie s-o rezolv

Nu am timp sau posibilitatea să urmăresc permanent fluctuațiile cursului de schimb pe piață, însă vreau să schimb cât mai avantajos.

Cursul actual de schimb nu-mi convine și pot să aștept unul mai avantajos. Nu mă presează scadența facturilor.

Cursul actual de pe piață nu e chiar rău, mi-ar conveni, însă doresc unul și mai bun. Pe de altă parte, trebuie să schimb imediat când cursul de pe piață începe să scadă și va începe să evolueze contra așteptărilor mele.

Cum procedează alții

Helena Zumr Janů | HD COMMODITY s.r.o.

Vindem 90% din producție clienților străini. Evoluția prețurilor mărfii depinde în totalitate de evoluția cursului de schimb. Dacă dorim să negociem cursul cel mai avantajos, stabilim Order-ul valutar la pragul necesar, specificăm suma și intervalul de timp în care dorim să efectuăm Order-ul și să monitorizăm. În cazul în care cursul evoluează în această direcție, sistemul ne schimbă automat suma solicitată, fără intervenția noastră.

Helena Zumr Janů
administrator, HD COMMODITY s.r.o.

Ce putem face pentru și în locul dvs.

Vom urmări pentru dvs. cursul de schimb 24 de ore pe zi, 5 zile pe săptămână. Nu trebuie să urmăriți permanent piața valutară cu scopul obținerii de profit sau limitării pierderilor la cursul de schimb.

Ne anunțați doar cerința dvs. fermă privind cursul și alegeți tipul Order-ului valutar. Dvs. ne trimiteți instrucțiuni privind cumpărarea sau vânzarea automată de valută, la cursul dorit sau la cursul minim acceptat. Eventual, setați o combinație a celor două, pentru a vă asigura. Apoi, noi monitorizăm cursul pentru dvs., chiar și un an. Odată ce piața ajunge la cursul dorit, schimbul se va face în mod automat.

Aveți posibilitatea de a anula un order existent care nu a fost încă finalizat.

Sunați gratuit, scrieți-ne oricând

Vă stăm la dispoziție pe infoline în zilele lucrătoare, între orele 8.00 - 17.30


    Sunt client

  Prin trimiterea acestor date ne permiteți procesarea datelor cu caracter personal în volumul definit în documentul Informații privind procesarea datelor cu caracter personal ale clienților Citfin – Finanční trhy, a.s. de economii. Puteți să refuzaţi oricând această procesare a datelor dvs. cu caracter personal, prin trimiterea unui e-mail la adresa marketing@citfin.cz.

  S-ar putea să vi se potrivească, uitați-vă

  Order valutar

  Doriți cursul cel mai avantajos, dar nu aveți timp să urmăriți evoluția de pe piața valutară?
  Order-ul valutar va monitoriza în mod automat cursul de schimb în locul dvs.