Referință Green-Swan Pharmaceuticals CR a.s.

Colaborez cu Citfin de câțiva ani iar experiența este foarte bună, mai ales privind cursurile de schimb avantajoase de la Citfin. Acum câțiva ani, am descoperit că la Citfin pot economisi câțiva haleri la fiecare euro. Iar la sume mai mari diferența este cu adevărat foarte semnificativă. În plus, analiștii societății Citfin sunt zilnic la dispoziția mea pentru consultații telefonice cu privire la cursurile de schimb actuale și la evoluțiile lor preconizate.

Societatea noastră are parteneri de afaceri din întreaga lume, de aceea un alt motiv pentru a fi mulțumiți cu serviciile Citfin este colaborarea perfectă în domeniul plăților externe. Încasările și plățile funcționează rapid și cu taxe minime. Astfel, Citfin îmi economisește resurse financiare importante. Apreciez abordarea lor personală care mă ajută să rezolv rapid probleme dificile. Este suficient un telefon, și personalul amabil și excelent instruit mă ajută întotdeauna.

Tomáš Brhel
membru al consiliului de supraveghere

Green-Swan Pharmaceuticals CR a.s. info@gs.cz   +420 234 032 100   www.gs.cz

Companie central europeană axată pe dezvoltarea și fabricarea de medicamente, dispozitive medicale și suplimente alimentare, care ajută la o viață mai sănătoasă. A fost înființată în 1997 în Marea Britanie și ulterior a fost relocată la Praga, în inima Europei. Printre produsele sale cele mai populare și cele mai recomandate sunt GS Condro, GS Merilin, GS Triomen nebo GS Mamavit.

Produse utilizate

Schimb valutar

Sunteți om de afaceri sau societate care face comerț extern și aveți nevoie să schimbați valută în mod convenabil?
Pentru cumpărare și vânzare de valută la Citfin nu există limite minime, abordăm fiecare client în mod individual.

Mai multe despre produs

Plăți externe

Faceți plăți externe? Sau aveți venituri în valută?
Efectuăm plăți externe rapid, ieftin și în condiții de siguranță, inclusiv pentru destinațiile exotice.

Mai multe despre produs