Citfin a câștigat din nou premiul CZECH Stability Award!

Stimați clienți și susținători Citfin,

 

Permiteți-ne să vă împărtășim pentru a doua oară bucuria succesului nostru, la care și dumneavoastră aveți un mare merit. Am câștigat din nou prestigiosul premiu CZECH Stability Award, oferit de societatea Bisnode, în colaborare cu Asociația CZECH TOP 100. Rezultatele evaluării fiecărei companii sunt anunțate în fiecare an în clasamentul CZECH TOP 100 din categoria „Compania cea mai stabilă a anului”.

Acest premiu, sub forma certificatului CZECH Stability Award, indică credibilitatea firmei și oferă, de asemenea, o viziune independentă asupra situației financiare și nefinanciare. Modelul de punctaj CZECH Stability Award se bazează pe experiența internațională a echipei centrale Bisnode.

Citfin – Finanční trhy, a.s. a fost inclus în cel mai înalt grup EXCELLENT, unde a obținut un punctaj de rating AA. Ce înseamnă asta? Această categorie include doar companiile stabile, cu probabilitate mare de îndeplinire sigură a obligațiilor de tranzacționare și de rentabilitate a investițiilor, precum și companii cu risc de credit scăzut și risc minim de faliment.