Vreau să mă asigur împotriva fluctuațiilor nedorite ale cursului

Situație pe care trebuie s-o rezolv

Gestionez finanțele într-o companie de producție. Export produsele firmei pe piețe externe, de asemenea am mai mulți furnizori externi și vreau să am siguranța viitoarelor valori ale cursului de schimb.

Trebuie să realizez liste de prețuri, adică să-mi evaluez produsele pentru o perioadă mai lungă de timp. O mare necunoscută la crearea listei de prețuri este pentru mine cursul de schimb și fluctuațiile sale imprevizibile.

Cu toate acestea, trebuie să fiu competitiv, adică să cuantific în mod corect partea de costuri a companiei și în ce privește evoluția cursului de schimb.

Cum procedează alțiiLa Citfin folosim așa-numitele tranzacții forward, un instrument foarte important. Prin forward, pur și simplu fixăm cursul pentru toate datoriile cunoscute pe care va trebui să le plătim în viitor în valută. Nu trebuie să ne facem griji cu privire la pierderile cauzate de fluctuațiile cursului de schimb. În cazul asigurărilor de la Citfin apreciez în mod deosebit flexibilitatea sa. Pot încheia Forward când îmi convine. Nu trebuie să aștept încheierea acestuia și pot să consum mijloacele financiare ale acestuia și mai devreme, dacă este necesar.

Petr Čížek
administrator, BÖLLHOFF, s.r.o.Dacă trebuie să fixăm cursul de schimb pentru turneele noastre, pur și simplu vorbim cu dealerul nostru de la Citfin, încheiem Forward și așteptăm momentul oportun pentru realizarea tranzacției de schimb. Apreciez abordarea personală și cordială a Citfin și recomand tuturor.

Radek Maděra
manager, CK Arcadia Air, s.r.o.

Ce putem face pentru și în locul dvs.

Vă asigurăm un curs stabil cu până la doi ani în avans. Fluctuațiile cursurilor de schimb nu vă vor mai deranja.

Soluționarea tranzacțiilor la termen se va ajusta în funcție de dvs. Avem mai multe tipuri de tranzacții pe termen. Alegeți exact ce aveți nevoie.

Cu Swap valutar reușim să mutăm data finală a decontării fie mai devreme, fie mai târziu.

Vă stabilim suma începând cu 10.000 EUR sau 10.000 USD. Vă oferim posibilitatea utilizării liniei treasury.

Sunați gratuit, scrieți-ne oricând

Vă stăm la dispoziție pe infoline în zilele lucrătoare, între orele 8.00 - 17.30


  Sunt client

Prin trimiterea acestor date ne permiteți procesarea datelor cu caracter personal în volumul definit în documentul Informații privind procesarea datelor cu caracter personal ale clienților Citfin – Finanční trhy, a.s. de economii. Puteți să refuzaţi oricând această procesare a datelor dvs. cu caracter personal, prin trimiterea unui e-mail la adresa marketing@citfin.cz.

S-ar putea să vi se potrivească, uitați-vă

Tranzacții pe termen

Cumpărați sau vindeți valută și vreți să evitați consecințele negative ale oscilațiilor cursului de schimb?
Fixați-vă cursul actual cu până la doi ani în avans.

Order valutar

Doriți cursul cel mai avantajos, dar nu aveți timp să urmăriți evoluția de pe piața valutară?
Order-ul valutar va monitoriza în mod automat cursul de schimb în locul dvs.