Order valutar

Aveți nevoie de cursul cel mai avantajos, dar nu aveți timp să urmăriți evoluția de pe piața valutară?
Order-ul valutar va monitoriza în mod automat cursul de schimb în locul dvs.

Avantajele schimbului automat

Economisiți timp

Nu sunteți nevoiți să urmăriți continuu evoluția cursului pentru a obține profit sau pentru a limita pierderi din cauza cursului. Order-ul valutar monitorizează cursul dvs. 24 de ore pe zi, 5 zile pe săptămână.

Limite joase

Negocierea Order-ului valutar este posibilă de la 10.000 EUR sau 10.000 USD pentru șase valute selectate.

Schimb de 16 valute

Order-ul poate fi încheiat în valutele: EUR, USD, PLN, GBP, CHF, CZK, NOK, SEK, DKK, HUF, JPY, CAD, AUD, RUB, RON, CNY.

Stabiliți-vă limitele

Două concepte, TAKE PROFIT și STOP LOSS, determină instrucțiunile dvs. pentru cumpărarea sau vânzarea automată a valutei la cursul solicitat de dvs. sau la cursul minim acceptat de dvs.

Experiența clienților cu Order valutarDealerul nostru din societatea Citfin, cu care suntem în contact aproape zilnic, ne informează permanent cu privire la modificările cursului de schimb. Uneori stabilim monitorizarea cursului cu ajutorul order-ului astfel încât, deși piețele evoluează în sens invers, schimbăm întotdeauna la cursul acceptat de noi, indiferent ce se întâmplă, chiar dacă situația de pe piață se înrăutățește față de așteptările noastre.

Barbora Havířová
CFO, ICE Industrial Services a.s.

Helena Zumr Janů

Vindem 90% din marfa noastră clienților străini. Evoluția acestor prețuri ale mărfii depinde în totalitate de evoluția cursului de schimb. Dacă ne dorim să negociem cursul cel mai avantajos, stabilim Order-ul valutar la pragul necesar, specificăm suma și intervalul de timp în care dorim să efectuăm Order-ul și să monitorizăm. În cazul în care cursul evoluează în această direcție, sistemul ne schimbă automat suma solicitată, noi neavând grija acestuia.

Helena Zumr Janů
administrator, HD COMMODITY s.r.o.

Sunați gratuit, scrieți-ne oricând

Vă stăm la dispoziție pe infoline în zilele lucrătoare, între orele 8.00 - 17.30

Cum funcționează totul

Sunați la departamentul dealing. Negociați monitorizarea obligatorie a cursului în intervalul de timp stabilit.

De la departamentul dealing obțineți prin e-mail confirmarea Order-ului negociat.

Citfin monitorizează în locul dvs. evoluția pe piață a cursului de schimb exact conform cerințelor. Chiar și tot timpul anului.

Order-ul se realizează automat, la atingerea nivelului solicitat al cursului de schimb. Cu privire la efectuarea Order-ului veți fi informat prin e-mail.

Dealerul vă va contacta telefonic și veți stabili împreună termenii de decontare a Order-ului deja executat.

Mai multe posibilități, mai mult timp pentru dvs.

Take Profit Order

Instrucțiuni pentru cumpărare/vânzare automată a valutei la cursul solicitat de client. De exemplu, la cumpărarea valutei, Order este plasat sub cursul curent al pieței.

Stop Loss Order

Instrucțiuni pentru cumpărare/vânzare de valută la cursul minim acceptat de client. De exemplu, la cumpărarea valutei, Order este plasat deasupra cursului curent al pieței.

Kombinace Combinație

Utilizarea beneficiilor Take Profit Order și Stop Loss Order cu scopul generării de profit sau al limitării pierderilor date de curs.

Documente pentru descărcare

Întrebări frecvente

Order-ul valutar este o comandă valutară obligatorie pe baza căreia vă tranzacționăm automat valuta solicitată în cazul în care cursul de pe piață atinge nivelul cerut de dvs. Negociați această comandă la departamentul de dealing Citfin.

De îndată ce cursul ajunge la nivelul stabilit de dvs., schimbul are loc în mod automat, urmând stabilirea cu dvs. a decontării acestei tranzacții. Dacă cursul nu ajunge la nivelul stabilit de dvs., Order-ul valutar încetează.

Un Order pentru valută existent, care nu a fost încă implementat, poate fi anulat. Dacă a fost realizat deja, adică cursul de pe piață a atins nivelul solicitat de dvs., Order-ul valutar și decontarea acestuia au pentru dvs. caracter obligatoriu.

Sunați gratuit, scrieți-ne oricând

Vă stăm la dispoziție pe infoline în zilele lucrătoare, între orele 8.00 - 17.30


  Sunt client

Prin trimiterea acestor date ne permiteți procesarea datelor cu caracter personal în volumul definit în documentul Informații privind procesarea datelor cu caracter personal ale clienților Citfin – Finanční trhy, a.s. de economii. Puteți să refuzaţi oricând această procesare a datelor dvs. cu caracter personal, prin trimiterea unui e-mail la adresa marketing@citfin.cz.