Referințe

Activitatea noastră poate fi evaluată cel mai bine de către cei de care ne ocupăm și de care avem grijă.
Lată cum ne văd aceştia.

1:42

Kalin Ivanov
proprietar, VerdeTax s.r.o.

Plăți externe

Petr Čížek
director

Referință BÖLLHOFF, s.r.o.

întreaga referință   

Radek Maděra
manager CK

Referință AT Arcadia Air, s.r.o.

întreaga referință   

Tomáš Brhel
membru al consiliului de supraveghere

Referință Green-Swan Pharmaceuticals CR a.s.

întreaga referință   

Serviciile noastre sunt folosite de aceste companii

Green-Swan Pharmaceuticals CR a.s.

Green-Swan Pharmaceuticals se ocupă cu producția și distribuția de medicamente, dispozitive medicale și suplimente alimentare.

ZEPTER INTERNATIONAL s.r.o.
ZEPTER INTERNATIONAL s.r.o.

O companie de operare la nivel mondial care produce, vinde și distribuie produse de consum exclusiv de cea mai înaltă calitate.

CENTROPEN, a.s.
CENTROPEN, a.s.

O companie de vârf la nivel mondial în dezvoltarea, producerea și vânzarea de materiale școlare și de birou și instrumente similare pentru uz industrial.

FC SLOVAN LIBEREC a.s.
FC SLOVAN LIBEREC a.s.

Un important club de fotbal, fondat în 1958, când Jiskra și Slavoj au fuzionat – două cluburi din Liberec care au urmat tradiția fotbalului local.

ORSI spol. s r.o.
ORSI spol. s r.o.

Producător de accesorii de îmbrăcăminte cu 20 de ani de tradiție. Pentru cravate, papioane, eșarfe și alte articole folosesc cel mai adesea ca materiale poliester și mătase.

RAVEO s.r.o.
RAVEO s.r.o.

Este activă pe piața componentelor pentru aplicații energetice și industriale, unde este necesară o mișcare și o poziționare precisă.

Vinofol, s.r.o.
Vinofol, s.r.o.

VINOFOL este o fabrică de vinuri de familie, dotată cu toată tehnologia actuală necesară, de la recoltarea strugurilor până la filtrarea blândă și îmbutelierea modernă.

FOR BABY, spol. s r.o.
FOR BABY, spol. s r.o.

Un important importator și distribuitor de produse de clasă mondială pentru mame și copii, care susțin dezvoltarea copiilor și facilitează îngrijirea lor.

Citfin a câștigat din nou CZECH Stability Award

Am câștigat din nou prestigiosul premiu CZECH Stability Award, care este acordat de societatea Bisnode, în colaborare cu asociația CZECH TOP 100. Rezultatele evaluărilor companiilor individuale sunt anunțate în fiecare an în clasamentul CZECH TOP 100, în categoria „Cea mai stabilă companie a anului”.

Acest premiu indică credibilitatea firmei și oferă, de asemenea, o viziune independentă asupra situației financiare și nefinanciare. Punctajul oferit de către CZECH Stability Award se bazează pe experiența internațională a echipei centrale Bisnode.

Citfin – Finanční trhy, a.s. a fost inclus în cel mai înalt grup EXCELENT, unde a obținut un punctaj de rating AAA. Ce înseamnă asta? Această categorie include în mod exclusiv doar companiile stabile, cu probabilitate mare de îndeplinire sigură a obligațiilor de tranzacționare și de rentabilitate a investițiilor, precum și companii cu risc de credit scăzut și risc minim de faliment.

 

Sunați gratuit, scrieți-ne oricând

Vă stăm la dispoziție pe infoline în zilele lucrătoare, între orele 8.00 - 17.30


      Sunt client

    Prin trimiterea acestor date ne permiteți procesarea datelor cu caracter personal în volumul definit în documentul Informații privind procesarea datelor cu caracter personal ale clienților Citfin – Finanční trhy, a.s. de economii. Puteți să refuzaţi oricând această procesare a datelor dvs. cu caracter personal, prin trimiterea unui e-mail la adresa marketing@citfin.cz.