Noi suntem Citfin.

Expert în valută

Servicii de schimb valutar pentru clienții corporativi cu afaceri în străinătate.

Calculator schimb valutar Monitorizare schimb valutar

Cumpărare sau vânzare de valută

Exemplu de situație frecvent întâlnită

 • Import marfă din străinătate și o vând pe piața cehă.
 • De câteva ori pe lună achit facturile furnizorilor mei străini în diverse valute.
 • Am în bancă doar cont în coroane, și din acesta achit facturile prin emiterea unor ordine de plată externe.
 • La transferul banilor din coroane cehești în valută pierd de fiecare dată câțiva RON. Astfel, costul fiecărei plăți este cu aprox. 20 RON mai mare.
 • Trebuie să schimb mai avantajos, să reduc plățile în/din străinătate și să economisesc la plata acestora.Am câțiva ani de experiență extrem de pozitivă cu cursurile de schimb avantajoase de la Citfin. Acum câțiva ani am descoperit că la Citfin putem economisi câțiva haleri la fiecare euro. În cazul sumelor mai mari, această diferență devine mai mult decât evidentă.

Tomáš Brhel
membru al consiliului de conducere la Green-Swan Pharmaceuticals CR a. s.Pentru clienții noștri asigurăm rambursări de taxe din întreaga lume, de aceea primim plăți în diverse valute, pe care apoi le schimbăm în funcție de necesitate. Cel mai mare avantaj pentru noi este cursul de schimb favorabil, pe care-l obținem la Citfin. Apreciez în mod deosebit și eforturile și profesionalitatea serviciului clienți, care ne ajută enorm întotdeauna.

Kalin Ivanov
proprietar, VerdeTax

Ce putem face pentru și în locul dvs.

 • Cu noi obțineți un curs de schimb mai avantajos la cumpărarea și la vânzarea valutei, pentru că noi tranzacționăm online pe piața valutară.
 • Pentru tranzacțiile spot nu avem stabilite limite minime pentru sumele schimbate. Puteți schimba chiar și sume foarte mici.
 • Efectuăm tranzacțiile de schimb valutar rapid, intermediem și plăți externe. Taxele pentru plățile externe sunt foarte mici, plățile externe primite sunt gratuite. În plus, accelerăm efectuarea plăților dvs. externe.
 • Contul dvs. actual vă este suficient. Nu veți mai avea nevoie de alte conturi noi la bancă, cu atât mai puțin de conturi în valută.

Schimb valutar

Sunteți om de afaceri sau societate care face comerț extern și aveți nevoie să schimbați valută în mod convenabil? Pentru cumpărare și vânzare de valută la Citfin nu există limite minime, abordăm fiecare client în mod individual.

Schimb valutar online

Puteți tranzacționa separat, în opt valute mondiale importante, fără a fi necesar un contact telefonic. Aflați cursul de schimb pentru dolar sau euro online, rapid și confortabil.

Plăți externe

Faceți plăți externe? Sau aveți venituri în valută? Efectuăm plăți externe rapid, ieftin și în condiții de siguranță, inclusiv pentru destinațiile exotice.

Order valutar

Doriți cursul cel mai avantajos, dar nu aveți timp să urmăriți evoluția de pe piața valutară? Order-ul valutar va monitoriza în mod automat cursul de schimb în locul dvs.

Sunați gratuit, scrieți-ne oricând

Vă stăm la dispoziție pe infoline în zilele lucrătoare, între orele 8.00 - 17.30

 

E mai bine să aștept un curs mai bun și să schimb mai avantajos

Situație pe care trebuie s-o rezolv

 • Nu am timp sau posibilitatea să urmăresc permanent fluctuațiile cursului de schimb pe piață, însă vreau să schimb cât mai avantajos.
 • Cursul actual de schimb nu-mi convine și pot să aștept unul mai avantajos. Nu mă presează scadența facturilor.
 • Cursul actual de pe piață nu e chiar rău, mi-ar conveni, însă doresc unul și mai bun. Pe de altă parte, trebuie să schimb imediat când cursul de pe piață începe să scadă și va începe să evolueze contra așteptărilor mele.Vindem 90% din producție clienților străini. Evoluția prețurilor mărfii depinde în totalitate de evoluția cursului de schimb. Dacă dorim să negociem cursul cel mai avantajos, stabilim Order-ul valutar la pragul necesar, specificăm suma și intervalul de timp în care dorim să efectuăm Order-ul și să monitorizăm. În cazul în care cursul evoluează în această direcție, sistemul ne schimbă automat suma solicitată, fără intervenția noastră.

Helena Zumr Janů
administrator, HD COMMODITY s.r.o.

Ce putem face pentru și în locul dvs.

 • Vom urmări pentru dvs. cursul de schimb 24 de ore pe zi, 5 zile pe săptămână. Nu trebuie să urmăriți permanent piața valutară cu scopul obținerii de profit sau limitării pierderilor la cursul de schimb.
 • Ne anunțați doar cerința dvs. fermă privind cursul și alegeți tipul Order-ului valutar. Dvs. ne trimiteți instrucțiuni privind cumpărarea sau vânzarea automată de valută, la cursul dorit sau la cursul minim acceptat. Eventual, setați o combinație a celor două, pentru a vă asigura. Apoi, noi monitorizăm cursul pentru dvs., chiar și un an. Odată ce piața ajunge la cursul dorit, schimbul se va face în mod automat.
 • Aveți posibilitatea de a anula un order existent care nu a fost încă finalizat.

Order valutar

Doriți cursul cel mai avantajos, dar nu aveți timp să urmăriți evoluția de pe piața valutară? Order-ul valutar va monitoriza în mod automat cursul de schimb în locul dvs.

Tranzacții pe termen

Cumpărați sau vindeți valută și vreți să evitați consecințele negative ale oscilațiilor cursului de schimb? Fixați-vă cursul actual cu până la doi ani în avans.

Urmărire curs prin SMS

Doriți să urmăriți cursul de schimb fără obligație? Solicitați notificare. Vă vom trimite SMS gratuit.

Sunați gratuit, scrieți-ne oricând

Vă stăm la dispoziție pe infoline în zilele lucrătoare, între orele 8.00 - 17.30

 


    Sunt client

  Prin trimiterea acestor date ne permiteți procesarea datelor cu caracter personal în volumul definit în documentul Informații privind procesarea datelor cu caracter personal ale clienților Citfin – Finanční trhy, a.s. de economii. Puteți să refuzaţi oricând această procesare a datelor dvs. cu caracter personal, prin trimiterea unui e-mail la adresa marketing@citfin.cz.

  De ce să faceți afaceri cu Citfin?

  Găsim întotdeauna soluția potrivită

  Suntem experți în valută, de aceea ne descurcăm și cu solicitări non-standard.

  Suntem super

  Asta spun despre noi clienții noștri. Abordarea personală o completăm cu interes și atmosferă plăcută.

  Nu facem deosebiri

  Cu noi, și un om de afaceri mic beneficiază de confortul serviciilor pentru marile corporații.