Cumpărare sau vânzare de valută

Exemplu de situație frecvent întâlnităAm câțiva ani de experiență extrem de pozitivă cu cursurile de schimb avantajoase de la Citfin. Acum câțiva ani am descoperit că la Citfin putem economisi câțiva haleri la fiecare euro. În cazul sumelor mai mari, această diferență devine mai mult decât evidentă.

Tomáš Brhel
membru al consiliului de conducere la Green-Swan Pharmaceuticals CR a. s.Pentru clienții noștri asigurăm rambursări de taxe din întreaga lume, de aceea primim plăți în diverse valute, pe care apoi le schimbăm în funcție de necesitate. Cel mai mare avantaj pentru noi este cursul de schimb favorabil, pe care-l obținem la Citfin. Apreciez în mod deosebit și eforturile și profesionalitatea serviciului clienți, care ne ajută enorm întotdeauna.

Kalin Ivanov
proprietar, VerdeTax

Ce putem face pentru și în locul dvs.

Schimb valutar

Sunteți om de afaceri sau societate care face comerț extern și aveți nevoie să schimbați valută în mod convenabil? Pentru cumpărare și vânzare de valută la Citfin nu există limite minime, abordăm fiecare client în mod individual.

Schimb valutar online

Puteți tranzacționa separat, în opt valute mondiale importante, fără a fi necesar un contact telefonic. Aflați cursul de schimb pentru dolar sau euro online, rapid și confortabil.

Plăți externe

Faceți plăți externe? Sau aveți venituri în valută? Efectuăm plăți externe rapid, ieftin și în condiții de siguranță, inclusiv pentru destinațiile exotice.

Order valutar

Doriți cursul cel mai avantajos, dar nu aveți timp să urmăriți evoluția de pe piața valutară? Order-ul valutar va monitoriza în mod automat cursul de schimb în locul dvs.

Sunați gratuit, scrieți-ne oricând

Vă stăm la dispoziție pe infoline în zilele lucrătoare, între orele 8.00 - 17.30