Dvs. sunteți Citfin

Unde vă vedeți peste cinci ani? De exemplu în Citfin.

Ce întăriri căutăm

Ne apreciem oamenii

Dezvoltare personală

Primiți spațiu pentru dezvoltare și inițiativă proprie. Arătați ce puteți face și vom fi bucuroși să vă oferim sarcini provocatoare și să vă permitem avansarea în carieră.

Echilibru între carieră și viața personală

Echilibrul înseamnă pentru unii lucrul part-time, alții preferă orele de lucru clasice. În Citfin nu se lucrează în timpul sărbătorilor sau în week-end, și nu se fac ore suplimentare.

Responsabilitate socială

Vrem să-i ajutăm pe cei cu posibilități limitate. Organizăm vânzări caritative și mic dejun, ajutăm casa pentru seniori Sue Ryder ...

Distracții cu echipa

Omul nu trăiește doar pentru muncă, așa că uneori ne mai și distrăm la team-building, organizăm petreceri de Revelion sau acțiuni comune, neformale cu clienții.

Beneficii

Cu tichetele de masă și cardul FlexiPass pentru sport nu vă e foame și faceți și exerciții. O săptămână suplimentară de vacanță va contribui şi ea la relaxarea dumneavoastră.

Gustări la locul de muncă

Dimineața vă trezim cu o cafea aromată sau un ceai cald, iar sucurile sunt oricând la dispoziție. Oferim și iaurturi, fructe și legume, pentru un plus de vitamine și comfort.

Pozițiile deschise în prezent

Vă suntem simpatici? Hai să încercăm împreună.

Trimiteți-ne CV-ul dumneavoastră și scrieți-ne de ce credeți că sunteți alegerea potrivită.

Dacă avem așteptări similare, vă contactăm și stabilim o întâlnire.

Ne întâlnim și discutăm, pentru a descoperi ce avem fiecare mai bun de oferit.

Feedback-ul este util, garantat, și, uneori, foarte plăcut.

Din prima zi la Citfin începem să ne ocupăm de cariera dumneavoastră.

Scrieți-ne și alăturați-vă echipei Citfin

Vă stăm la dispoziție pe infoline în zilele lucrătoare, între orele 8.00 - 17.30.

    Făcând clic pe butonul "Trimiteți" îmi exprim consimțământul cu procesarea și stocarea tuturor datelor mele cu caracter personal pe care le furnizez. Datele cu caracter personal vor fi procesate în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 (GDPR). Furnizez aceste date societăților Citfin, cooperativa de economii și Citfin – Finanční trhy, a.s. exclusiv în scopul obținerii locului de muncă, pe durata procedurii de selecție, cel mult 1 an de la data trimiterii acestora. Oricând veți putea solicita de la societățile Citfin, cooperativa de economii și Citfin – Finanční trhy, a.s. ștergerea sau corectarea datelor cu caracter personal.