Dvs. sunteți Citfin

Unde vă vedeți peste cinci ani? De exemplu în Citfin.

Ce întăriri căutăm

Ne apreciem oamenii

Creștere personală

Veți primi spațiu pentru dezvoltarea și inițiativa proprie. Arătați ce puteți face și vom fi bucuroși să vă oferim sarcini provocatoare și să vă permitem avansarea în carieră.

Work-life balance

În găsirea echilibrului, pe unii îi ajută o normă part-time, alții preferă orele de lucru clasice. În Citfin nu aveți parte de muncă în timpul sărbătorilor, în week-end sau de ore suplimentare.

Meaningfulness

Vrem să-i ajutăm pe cei cu posibilități limitate. Organizăm vânzări caritative și mic dejun, ajutăm casa pentru seniori Sue Ryder ...

Activități

Omul nu trăiește doar pentru muncă, așa că uneori ne întărim relațiile prin team-building, petrecere de Revelion sau acțiune comună neformală cu clienții.

Beneficii

Cu tichetele de masă și FlexiPass nu o să vă mai fie foame și veți face și exerciții. De asemenea, o săptămână suplimentară de vacanță va contribui şi ea la relaxarea dumneavoastră.

Gustări

Cafeaua vă va trezi dimineața, ceaiul vă va încălzi și vă va reîmprospăta, la fel și sucurile. Iaurturile, fructele sau legumele vă vor oferi senzaţia de saţietate și vă vor completa vitaminele.

Vă suntem simpatici? Hai să încercăm împreună.

Trimiteți-ne CV-ul dumneavoastră și scrieți-ne de ce sunteți alegerea potrivită.

Dacă așteptările noastre sunt similare, stabilim o întâlnire.

Ne întâlnim și ne oferim reciproc tot ce avem mai bun.

Feedback-ul este întotdeauna util și, uneori, foarte plăcut.

Din prima zi la Citfin ne vom îngriji de cariera dumneavoastră.

Scrieți-ne și alăturați-vă echipei Citfin

Vă stăm la dispoziție pe infoline în zilele lucrătoare, între orele 8.00 - 17.30.

Făcând clic pe butonul "Trimiteți" îmi exprim consimțământul cu procesarea și stocarea tuturor datelor mele cu caracter personal pe care le furnizez. Datele cu caracter personal vor fi procesate în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 (GDPR). Furnizez aceste date societăților Citfin, cooperativa de economii și Citfin – Finanční trhy, a.s. exclusiv în scopul obținerii locului de muncă, pe durata procedurii de selecție, cel mult 1 an de la data trimiterii acestora. Oricând veți putea solicita de la societățile Citfin, cooperativa de economii și Citfin – Finanční trhy, a.s. ștergerea sau corectarea datelor cu caracter personal.