Ajutăm

2022

Ne-am alăturat donatorilor și am contribuit financiar pentru apărarea Ucrainei. Am donat o sumă importantă la strângerea de fonduri organizată de Ambasada Ucrainei la Praga. Glorie Ucrainei!

2021

În urma dezastrului natural din Moravia, Citfin a donat sume în bani pentru ajutorul a nouă familii, pentru repararea caselor distruse. Am sprijinit familiile care, desi au fost omise de mass-media, aveau o poveste foarte emoționantă.

2020

În vremurile dificile ale pandemiei Covid, am furnizat energie, din fructe, personalului medical. Am trimis băuturi cu vitamine mai multor spitale din Cehia, cu mulțumiri deosebite celor care au îngrijit bolnavii. Le dorim tuturor multă putere, răbdare și determinare în munca lor grea și pe viitor!

2019

Am înființat Fondul CSR (Corporate Social Responsibility Fund). Este un fond de mijloace financiare Citfin, destinate îmbunătățirii mediului din afara companiei, în special pentru susținerea activităților de agrement și a intereselor angajaților noștri. Prin Fondul CSR, sprijinim evenimentele specifice sectorului non-profit cu participarea directă sau interesul angajaților noștri. În 2019, am susținut proiecte caritabile în valoare de aproape 300.000 de coroane.


2018

Societatea Citfin a derulat proiecte de caritate pe tot parcursul anului 2018, proiecte menite să ajute copiii cu dizabilități mintale și autism. Angajații împreună cu societatea Citfin, au colectat și donat aproximativ 65.000 CZK.


2017

Pe tot parcursul anului, în cadrul Citfin s-au organizat colectări de bani pentru nevoiași. Angajații au colectat și dăruit, cu ajutorul financiar de la Citfin, peste 200.000 CZK. Am sprijinit:

  • Casa Sue Ryder
    nu doar prin cumpărarea paturilor, ci și prin donarea hainelor în magazinul lor de caritate
  • Grădinița și școala primară specială din Praga 4,
    care oferă educație copiilor și elevilor cu dizabilități mentale și autism
  • Părinților și copiilor lor bolnavi,
    care au fost diagnosticați cu boli grave la naștere și au nevoie de finanțare pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate

2016

Angajații de la Citfin au sprijinit în mod activ proiecte de caritate și, cu contribuția societății Citfin, au colectat peste 70.000 CZK. Am sprijinit:


2015