Schimb valutar online

Faceți tranzacții separat, în opt valute mondiale importante, fără a avea nevoie de contact telefonic.
Aflați cursul de schimb pentru dolar sau euro online, rapid și confortabil.

Avantajele schimbului online

Nu pierdeți timpul

Nu telefonați nicăieri, vă înregistrați în noul Internet Banking BankServis și beneficiați de cursuri de schimb individuale online, gratuit, fără taxe.

Mereu avantajos

Prin intermediul Schimbului online obțineți un curs la fel de avantajos ca și la departamentul nostru dealing.

All inclusive

Tranzacții online în condiții de siguranță, plăți rapide și control asupra finanțelor firmei pot fi asigurate într-un singur loc, la BankServis.

Opt valute importante

Faceți ușor tranzacții de schimb în CZK, EUR, USD, CHF, GBP, PLN, HUF și RON. Aveți la dispoziție și oferta cursurilor încrucișate.

Experiența clienților cu schimbul onlineSchimbul – Online este un serviciu rapid și de calitate, care îmi permite să fac schimb, în special din euro în coroane, foarte repede și ușor. Voi obține un curs bun, așadar pot utiliza imediat fondurile online pentru plăți externe către furnizorii noștri.

Marek Śliperski
administrator, MARTHI DESIGN s.r.o.Datorită schimbului online, suntem capabili să schimbăm rapid și ușor euro în coroane. Schimbul concret are loc prin înregistrarea în BankServis, alegerea valutelor pe care vreau să le schimb și aprobarea cursului propus. Avantajele se văd în principal în cursul convenabil, în simplitate și viteză.

Jakub Stupka
administrator, ECOMAIL.CZ, s.r.o.

Sunați gratuit, scrieți-ne oricând

Vă stăm la dispoziție pe infoline în zilele lucrătoare, între orele 8.00 - 17.30

Cum funcționează

Vă înregistrați în Internet Banking BankServis și alegeți oferta Schimb online.

Completați în formular parametrii schimbului valutar solicitat și cu un singur clic solicitați cursul de la Citfin.

După afișarea ofertei actuale a cursului de schimb, confirmați tranzacția pe care o solicitați.

După efectuarea schimbului puteți să vă tipăriți din BankServis prezentarea generală a tranzacției realizate.

Confirmarea tranzacției dvs. de schimb vă va fi trimisă imediat direct în BankServis.

Întrebări frecvente

Serviciul Schimb online este disponibil tuturor clienților care l-au negociat în contract.

Schimbul online este destinat persoanelor cu drepturi active sau administrative și este gestionat prin intermediul serviciului de Internet Banking BankServis.

Schimbul online se referă numai la tranzacții de schimb la fața locului, adică la cumpărarea, vânzarea de valută la cursul actual la momentul respectiv, iar decontarea tranzacției se efectuează în cel mult două zile lucrătoare.

Prin intermediul Schimbului online puteți tranzacționa în opt valute mondiale importante: CZK, EUR, USD, CHF, GBP, PLN, HUF și RON. Oferta include și cursuri încrucișate formate din aceste opt valute.

Schimbul online este accesibil în zile lucrătoare de la 8.00 la 17.30. Dacă doriți să efectuați tranzacția în aceeași zi, trebuie să o efectuați:

 • Citfin – Finanční trhy, a.s. până la 14.30.
 • Citfin, cooperativa de economii până la 16.30.

Volumul maxim al tranzacțiilor Schimbului online este de 2.000.000 CZK, eventual echivalentul său în altă monedă.

Limita maximă zilnică, adică suma tuturor tranzacțiilor de schimb încheiate prin intermediul Schimbului online este de 5.000.000 CZK (eventual echivalentul său în altă monedă) pe zi.

 • Vă înscrieți, pur și simplu, în serviciul bancar online BankServis. În meniul principal Schimb alegeți oferta Schimb – Online.
 • Completați datele de bază ale tranzacției de schimb solicitate în formularul pregătit pentru Schimb – Online.
 • După introducerea tuturor datelor necesare pentru tranzacția de schimb solicitați, cu un singur clic, cursul de schimb.
 • Automat se afișează cursul de schimb individual pentru tranzacția de schimb solicitată.
 • Dacă cursul de schimb oferit este convenabil pentru dvs., apăsați butonul pentru a încheia tranzacția fermă.
 • Efectuăm tranzacții online pe piața valutară iar cursul de schimb se schimbă permanent la noi, de aceea este necesar să confirmați tranzacția în cinci secunde de la cursul oferit.
 • Dacă nu reușiți să încheiați tranzacția în intervalul de timp stabilit, nu e nicio problemă! Vă oferim din nou cursul după apăsarea butonului.
 • După efectuarea tranzacției Schimb – Online vă puteți tipări direct de la BankServis prezentarea generală a tranzacției de schimb negociate.
 • Confirmarea tranzacției de schimb încheiate vă va fi trimisă în BankServis.
 • Pentru decontarea tranzacției de schimb trimiteți la Citfin valuta vândută conform instrucțiunilor din confirmare, eventual decontăm tranzacția de schimb din soldul contului dvs.
 • În ziua decontării, Citfin trimite valuta cumpărată conform instrucțiunilor dvs.

Sunați gratuit, scrieți-ne oricând

Vă stăm la dispoziție pe infoline în zilele lucrătoare, între orele 8.00 - 17.30


  Sunt client

Prin trimiterea acestor date ne permiteți procesarea datelor cu caracter personal în volumul definit în documentul Informații privind procesarea datelor cu caracter personal ale clienților Citfin – Finanční trhy, a.s. de economii. Puteți să refuzaţi oricând această procesare a datelor dvs. cu caracter personal, prin trimiterea unui e-mail la adresa marketing@citfin.cz.